Yhhyh, muistio itselle; pura kamera säännöllisesti. Tunnin työ arkipäivänä on kokonaan kotitöistä pois, ja jos ei olisi ollut eilistä ruokaa jääpaakissa, olisi tullut surkea ilta. Toki ilta on surkea jo nyt, onhan taloudessa eripuraisia lapsia ja pirulliseen kuvankatseluohjelmaan kyllästynyt äiti, joka on kyllä saanut tehdä töissä vähän kevyempää hommaa, mutta on silti lopen uupunut rikkonaisten öiden vuoksi. Tiesittekö muuten, että se koulutulokas, jota on mahdotonta saada hereille normaaliin aikaan 6.30, saattaa ihan hyvin istua aamuviideltä olohuoneessa leikkimässä kissanpentujen kanssa? Ja tiesittekö, että esiteini saattaa repiä hentoista kissanpentua nuoremman sisaruksen sylistä jos on sitä mieltä että tämän tulisi lähteä viemään roskia hänen kanssaan, vaikka jos edes epäilee että toinen olisi nostanut pentua huonosti, antaa ikävästi takuuvarman korvatillikan?

Kunpa edes kuopuksesta ei olisi mitään kerrottavaa, mutta koska tyyppi riisui housunsa ja yritti hassusti kiemurrellen nähdä peräaukkonsa peilistä, täytyy todeta että kaikki täällä ovat yhtä kummallisia.

Pitäkää tekin kädet kyynärpäitä myöten ristissä, ettei kukaan sairastu ja X-mies ottaa nämä riivlapsukaiset viikonloppuna kuukauden tauon jälkeen. Jotenkin tuntuu että lepo olisi minullekin ihan ansaittu jutska. Jos vapaaviikonloppu todella onnistuu, aion mennä tuohon alle seuraksi tekemään tuota samaa.

 

1243440096_img-d41d8cd98f00b204e9800998e