OMG! Sainpa sitten liput Faith No Moren keikalle 24.6. Minä! Ja halavalla! Kerrankin työpaikan kautta saa muutakin kuin teatterilippuja ja päiväretkiä eläkeläiskohteisiin. Vielä kun Sonisphereen saisi liput (ja lapsenvahdin) olisi elo huviosaston kannalta aika lokoisaa.

Lapset kyllä omalta osaltaan huolehtivat myös huviosastostani. Esimerkiksi äsken tarkistin esikoisen historian koetta, jossa esikoinen oli selittänyt sanan "plebeiji" määreellä "roomalainen duunari". Täysin pistein, tottakai, mutta täytyy myöntää että hieman yllätyin kun huomasin lapsen sanavarastoon kuuluvan sanan ´duunari´.

Pikainen kaupassa piipahdus osoittautui myös huviosastoa täydentäväksi. Dementoitunut tai umpihumalainen paappa pyysi tanssiin ja tarjoutui pakkaamaan kassini samalla kun paapan mummo sähisi kiukkuisesti takanani käskien paappaa jättämään vieraat ihmiset rauhaan.

Huomenna sitten tulee 1,5 vuotta täyteen Y-miestä, ja juhlan kunniaksi vilkaisin tuubista kuinka pitkät ne trujillon hiukset olivatkaan, ja arvatkaa mitä?! Y-MIES VOITTAA!