Kun nyt juhlannuksen kunniaksi teen pitkästä aikaa kännipostauksen, niin ajattelin kertoa teille että keskin tänään ihan uuden käsityönalan! Sen nimi on kännivirkkaus, ja aion ole hurrrrrja keski-ikäinen (no en edes ole vielä) ja harrastaa sitä tämän illan. Ehkä kerron tuloksista, ehkä vaikenen.

On se niin kiva että on edes vähän vapaata. Kertokaapa muuten yksi juttu. Jos teillä lukisi tapaamissopimuksessa että lapset ovat isän luona juhannuksen, niin olettaisitteko että lapset ovat siellä torstaista sunnuntaihin vai perjantaista lauantaihin? Minä nimittäin luulin että sunnuntaihin, ja varasin itselleni rrrahakasta ylityötä, johon on mahdollisuus ihan liian harvoin ajatellen esimerkiksi sitä, että esikoinen tarvitsee uuden pyörän. no, X-mies sitten tekstaili torstaina että hupsista heijaa, hänelle on sattunut aikataulusekaannus ja et sopisko hei, et hän hkee lapset perjantaina aamulla ja palauttaa lauantaina. Kun vastasin et tsori, mä meen sunnuntaina töihin, tuli takaisin viesti jossa sain kuulla ettei sunnuntai lue sopimuksessa ja työt on nyt van peruttava. Ja minähän peruin. Kun tosiaan, virallisesti juhannus on vain perjantaina ja lauantaina. Mut pyysin kyllä tästäkin kirjallisen vahvistuksen, ja onneksi esimies näki naamastani että nyt ei parane kysellä eikä muistuttaa siitä ettei jo sovituista ylitöistä voi enää kieltäytyä.

näitä X-miehen kummia ohareita alkaa olla jo vino pino. Harmi etten voita yhtään mitään hakemalla yksinhuoltajuutta, sillä se kyllä selkeyttäisi tilannetta kummasti, vaikkei vaikuttaisikaan mitenkään mihinkään.

Kaikki kirjoitusvirheet ovat sitten tämän Y-miehen läppärin syytä, tämä on ihan kumma. Huomasin täällä muuten Autopano -nimisen ohjelman, ja arvatkaapa olinko riemastunut! Kun selvisi että kyseessä on kuvankäsittelyohjelma, taisin vähän pettyä. Yksinasuvan miehen kone sentään. Hei, jos muuten muistatte että ole intoillut Y-miehen paneutumista kokkaamiseen jja minun painostustani oman kokkiblogin avaamiseen, on hän vihdoin tehnyt minulle myönnytyksen. Kalapottireseptiin voitte tutustua täällä. Kommentteja vastaanotetaan!

ja lopuksi viideo, joka kuvattiin aamulla aikaisin kun oltiin lähdössä ovesta ulos ja kuopus halusi ottaa sinisen traktorin unileluksi päiväkotiin.