Ihan ensiksi kissauutiset: Saima voi jo paremmin. Oletin ettei se tuosta enää kaksi päivää maattuaan voi toeta, mutta ähäs! Nyt pentu kirmaa täällä ihan entiseen tapaan. Taitaa olla kuitenkin parempi asennoitua tähän vähän pessimistisesti. En voi tietää miten paljon sisäsiittoisuutta tuonkin poloisen suvussa on, joten voi varmaankin olla mahdollista että sisuksissa on jotain vähän vinossa. Ankero on sentään ollut normikissi koko ajan, äskenkin kiipeili pyykkitelineen päällä. Yksi kolmesta sentään, hohhoijaa.

Kesäloma tekee muuten esiteinille hyvää. Äsken, raahaduttuani kotiin haettuani lapset päiväkodista ja käytyäni heidän kanssaan eläintarvikekaupassa ostamassa kissanmallasta ja kaupasta viikonlopun ruoat (rahat Irlantitililtä, jonne en edes ole ehtinyt säästää niin paljon kuin suunnitelman mukaan olisi pitänyt), soitin hänelle ja pyysanelin häntä käymään kaupassa hakemassa unohtamaani kissanruokaa. Mitä teki esiteini? Rääkyi tietysti puhelimeen ettei varrrmana mene, hän ei jaksa sateessa kävellä ja pyöräkin on iskällä. No, päätin kuitenkin tehdä ruoan ennen kauppaan palaamista. Ennenkuin makaronivesi ehti edes kiehahtaa, esikoinen käveli ovesta sisään, pyysi itku kurkussa anteeksi räyhäämistään ja tarjoutui sittenkin käymään siellä kaupassa. Vau.

Nyt kun vielä itse jaksaisin köpöttää elokuulle asti, jolloin itse pidän lomani. Ammoin loukkaamani polvi on ryhtynyt kasvamaan leveyttä enkä pysty enää kyykistymään. Sairaslomaa en kuitenkaan uskalla hakea, koska himoitsen ylitöitä niin että pahaa tekee. Jospa vaikka juhannuksen saisin tienata, jolloin lasten pitäisi sopimuksen mukaan olla isällään. Toivossa on hyvä elää.

Ja nyt suonette anteeksi, söin vahingossa ison pussillisen karkkia ennen ruokaa ja poistun ällöttymään tuonne sivummalle --->