Tämä juhannusohari X-mieheltä harmitti kuitenkin sen verran, että sain juuri äsken kerättyä rohkeutta ja sievästi ehdotettua, että mitäs tuumisi jos luovuttaisi minulle yksinhuoltajuuden. Ihan luovuttamalla luovuttaisi. Piru vie, vähän kuitenkin tuli vihjattua siihen suuntaan että oikeusprosessi on mahdollinen, joskaan en sitä todellakaan toivo. Saapa nähdä mitä mies tuumii. Voi ruveta räyhäkkääksikin, mutta ehkä se olisi vain hyvä, saattaisivat ruveta nuo tapaamiset maistumaan.

Karpula meinasi iskeä aamulla, kun yö tuli valvottua niin sanotusti under the influence. Kaura opetti minut juomaan punaviiniä, ja joku baarituttavuus salmareita. Ihan itse opettelin juomaan kaljaa, ja harvoin juovana alan oppia ettei niitä kaikkia kannata juoda samana iltana. Kännivirkkaus oli ihan kivaa, ja enköhän saa tekeleestäni ihan säällisen eväsrasiakassin. Tuskin muistan kuvata sitä. Enemmän tuli kuitenkin puhuttua tuon miehen kanssa, jonka kanssa ollaan jo yli 1,5 vuotta hengailtua. Hittolainen, hyvä tyyppihän tuo on! Nyt vasta osui sellaiseen arkaan kohtaan, jolla saa minut loukkaantumaan verisesti. Aika vereslihaiset tunnelmat siis aamulla oli, mutta koska tiedossa oli että yhteistä aikaa on enää pari tuntia, sai riitelykin jäädä ja keskityttiin johonkin ihan muuhun touhuun.

Huomenna oli tarkoitus mennä saariretkelle lasten kanssa, ja sääksikin oli luvattu jotain vähän kesäisempää. Tietysti keskimmäiselle siis nousi kuume. Hohhoijaa.