Sain tänään kaupassa huutonaurukohtauksen, kun huomasin piteleväni kädessä paketillista kourimattomia seesaminsiemeniä. Painovirhevitsi oli jopa niin hauska, että päädyin niitä viattomia jopa ostamaan. Hittolainen, pitää ehkä lisätä joku pakkoleivontakin tähän ihan naurettavan täyteen arkeen, muuten ne pölyttyvät muutaman vuoden kaapissa ennen roskikseen päätymistään.

Y-mies vinkkasi tästä kuultuaan, että on apteekeissa on kuulema kaupan tuote, jota mainostetaan sloganilla 'Hyvänmakuinen ripulijuoma'. Oletin ensin että mies vitsailee, mutta olipa kerrankin ihan tosissaan. En kyllä ensimmäisenä kiirehtisi sitä ostamaan, mutta voin kuvitella että esimerkiksi kuopus ja muut kakkahuumorin ystävät kyllä.

Tässä taitaakin olla hyvä hetki ihmetellä samaan syssyyn (mikä ihme on muuten syssy? Yritin etsiä sen etymologiaa mutten onnistunut. Joku valaistuneempi voisi vaikkapa ..valaista) miksi ihmeessä tulee aina pussin kyljestä tavattua että Vainajan keksejä, kun kyseessä on kuitenkin Vanajan vastaavia? En ehkä halua tietää mitä se voisi minusta kertoa. Oletetusta kuolemanmainostamisesta moittinut kattolämmitysjärjestelmän asentajakin on nykyisin kiertänyt minut kaukaa, kun hiffasi että selkeä alfauros Y-mies on munkaa niinku silleen, joten lienee olla parasta häiritsemättä ainakin häntä tällä pulmalla.