Kuopus on jokseenkin mainio. Kun elokuvassa hyvis pakeni pahista, kuopus totesi että hyviksen olis parempi juosta nopeemmin, koska pahis taitaa pyssyttää sen.

Kaupassa suklaalevyn pyytäminen sujuu sujuvasti näin: Mulla tekis tätä kauheesti mieli, ja jos mä saisin tän, niin mä antasin esikoiselle ja keskimmäiselle palat, ja sulle isoimman. Tällä systeemillä onnistaa aika usein, täytyy myöntää.

Eräänä aamuna kuopus ei oikein jaksanut avata silmiään, jolloin katsoin asiakseni tuhistaa nenällä niskaan ja naukua agentti Smithisti "Good morning, mr Anderson". Kuopus puuskahti väsyneesti vällyjen välistä "Äiti hei, mä  e n  p u h u luotsia!"

Taisi olla sama aamu, kun uninen lapsi pöllämystyneenä totesi että hei, näissä sukissa on vessan merkki. Tokihan kävin vilkaisemassa että mikäs merkki se sellainen vessan merkki on, ja toden totta: valkoisissa sukissa oli punainen tikku-ukko. Kyllä oli pollea poika kun sukissa oli ihan miesten vessan merkki. Siellä kun ei kovin usein pääse käymään, kun yksin ei vielä lasta voi päästää ja asiointikumppaneina on aina joko äiti tai siskot.