Tuossa päiväkodin eteisessäpä uusi hoitaja kertoili kuopuksesta. Kun tämä uusi hoitaja oli käynyt keskiviikkona tutustumassa lapsiin ja kertonut tulevansa sitten muutaman päivän päästä uudestaan ja tuuminut ääneen laittavansa varmaankin samat vaatteet päälle jotta lapset sitten tunnistavat (joka on muuten nerokas idea, itse ainakin tunnistan vieläkin ihmisiä vaatteiden perusteella, kun naama ei vaan tartu mieleen), oli kuopukseni ihan ystävällisesti ilmoittanut ettei samojen vaatteiden laitto suinkaan ole tarpeen, sillä tädillä on niin ryppyinen naama että sen kyllä muistaa.

Mutta nyt asiaan. Meikä lähtee perjantaina katsomaan Sydän, sydäntä Turkuun asti, koska jos tämä teille uutisena tulee, on Sydän, sydän asettumassa jonkinlaiselle tauolle. Itseasiassa olisin ollut menossa joka tapauksessa, koskapa äitini sattui tulemaan kylään jo on siisollen lapsenvahtina sekä Y-mies halusi piffata hotellit ja muut lisukkeet piakkoin olevan syntymäpäiväni johdosta. Muutoin olisin varmaan nukkunut autossa, sillä jostain kumman syystä tulin tuhlanneeksi 250 euroa upouusiin toppavaatteisiin vaikkei tänne näytä talvea taaskaan tulevan, ja siispä taloudellinen tilanteeni on tällä hetkellä luonnehdittavissa kohtuullisen tyhjentävästi sanalla lannistava.

Tiesittekö muuten että Tuomas Skopa aloittelee soolouraa? Kyllä, katsokaa vaikka. Meikä tykkää. Rekosen projekti Pää on myöskin herättänyt minussa suurta tunnetta, ja ostinkin siskonpojalle joululahjaksi Pään levyn. Kauhea surku kyllä tulee jos ei Sydän, sydäntä muka enää lavalla näe.