Oireet ovat selvät punastelua ja haihattelua myöten: olen rakastunut! Viimeisimmällä hilippasullani tutustuin bändiin nimeltä Pahat Agentit, ja nyt on niin, että heidän levyltään Kukkia poikkeaville löytyy kappale, joka saa pääni sekaisin ja vatsanpohjan nipistelemään. En osaa linkittää sitä suoraan tähän enkä tiedä olisiko se ylipäätään mahdollista tai edes laillistakaan, joten olkaa hyvä ja käykää kuuntelemassa se bändin MySpace-sivuilta täällä. Kappaleen nimi on Tyttöjen punk (joten en taida olla enää kohderyhmää, köh).

Aihe 'miehet ja rakkaus' on aina kiehtonut minua, ja jotenkin minusta tuntuu että tässä on onnistuttu tavoittamaan jotain äärimmäisen herkkää. Sinänsä ehkä erikoista että kappaleessa jota pidän kauneimpana ja herkimpänä rakkauslauluna aikoihin, onnistuu sisällyttämään itseensä muunmuassa rivin "Tumppi ja Tumppi ja Raato ja Ville haistattavat vittua systeemille", mutta sen se tekee. Kappale kuvaa aika hyvin niitä tunteita joita itsekin tunsin silloin joskus, kun käytin meikkaamiseen lähinnä mustaa kajalia niin huulipunana kuin luomivärinäkin. Oi niitä aikoja.

Jokohan olen peruuttamattoman vanha ajamaan keesin takaisin?

No joo. Onko kukaan tulossa blogipikkujouluun jos X-mies ottaa ja pitäytyy tapaamissopimuksessa ja minäkin pääsen paikalle?