Tervetuloa, kommenttilaatikon puolella on punaista jaffaa ja hillomunkkeja tarjolla! Reilun viikon myöhästyneet Asiat ovat palanneet, ja vihdoin uskon raskaustestejä, jotka kerta toisensa jälkeen näyttivät miinusta.

Olen niin helpottuneissävytteisen euforinen, etten jaksa edes miettiä, onko tämä ollenkaan sopiva aihe polkkaan vaiko ei.

Noniin, asiaan. Jos jollakulla on omassa kodissa tilaa kahdelle leikatulle kissarouvalle, niin ilmoittautuu tuonne kommenttilaatikkoon, kiitos. Kyseiset kissarouvat eivät sitten sopeutuneetkaan elämään kiivasta tahtia kasvavassa perheessä, joten ihan pikkulapsiperheeseen en näitä voi suositella. Olen ne muutamaan otteeseen tavannut, ja kaikille kissoja ymmärtäville voin suositella. Ovat vielä komeitakin!

Sen kummemmitta asioitta ryhdyn pakottamaan kuopusta lankakaupan alennusmyynteihin. Tämä ei ehkä ole sitä äidin ja pojan laatuaikaa, jota lapsi toivoi sisarusten jäädessä taa, mutta pitäähän niitä ostaa nyt kun halavalla saa, niin on sitten varastot pullollaan ja vapaat kädet suunnitteluun. ..eikö niin?