Hah, viimeisimmän kirjoituksen lopussa ihmettelin mikä kaikki muu voisi mennä pieleen. No öö, äkkiseltään tulee mieleen vaikka sellainen jutska että voisin saada sen veronpalautuksen postissa, joka on sinänsä jee-asia, mutta toisaalta kävi kuitenkin niin että sain lapun käteeni töistä palattuani kello 16.35. Pankkikonttori sulki ovensa kello 16.30. Eikä siinä mitään, mutta kun se helskutan lakko venyttää  rahan näppeihin saamisen ensi viikon loppupulelle asti!

No, rahaahan se on vielä silloinkin.

Täten muuten näin ohimennen ilmoitan, että olen hakenut uutta työpaikkaa. Juuri ennen joulua pitäisi saamani tietää, urkeneeko uusi ura jossain ihan muualla vai jatkanko itseni särkemistä entiseen malliin. Näkisittepä miten komea mustelma reittäni tälläkin hetkellä koristaa! Näitä tällaisia kolhuperäisiä väriläiskiä saattaisi jopa tulla ikävä, joten ehkäpä on parasta etten päässytkään. Tuskin kuitenkaan pääsin.

Tää varmaan vaikenis nyt, kissanhiekkalaatikko on pakko puhdistaa ennen kuin ryhdymme yhdessä kera esikoisen katsomaan elokuvaa ja kiskomaan karkkipäivän karkkeja. Ehkäpä nähdään huomenna Weeruskassa!