Kaikki alkoi siitä, kun Y-mies tilasi edullisen MP3-soittimen Kiinasta. Sen piti olla hemmetin näppärä ja näyttää elokuvia ja vaikka mitä ihmeellistä, ja Y-mies oli etukäteen varma ettei se toimi kuitenkaan, koska sen piti tehdä niin paljon niin hienoja juttuja, ja hänen nettiostoksensa ovat yleensä raastaneet koko lähipiirin hermoja, Y-miehellä kun on joskus tapana kiukutella vastoinkäymisten edessä, (luksus johon poikamiehellä on varaa) ja vastoinkäymisiä jos jota ovat hänen nettiostoksensa tarjonneet (videotykin lamppu piti palauttaa Kanadaan, joku pedaalihommeli Saksaan ja polarisoivista kalastuslaseista meni sanka poikki, nämä nyt noin alkajaisiksi mainitakseni). Vastoin kaikkien odotuksia MP3-soitin toimi juuri niin kuin pitikin!

Sen jälkeen meni takajousi poikki Y-miehen autosta, á 250e. Y-mies lainasi minun autoani, jolloin todettiin että olen saanut liikkeestä siihen väärän avaimen. Kun minulta sitten eilen illalla lohkesi palanen hampaasta, päättelin että itselleni tilattu samanlainen soitin tulee varmaan myöskin toimimaan, tai sitten maailmankaikkeus on ihan oikeasti epäreilu.

Hammas on muuten ehditty jo paikkaamaankin, vieläpä kunnallisessa. Kyllä, lohkeama johtui juurikin kielikorustani, jota ahneuksissani rouskaisin karkin sijasta. Kiitokseksi siitä ettei hammaslääkäri moittinut minua sanallakaan, olen ajatellut sen pois ottamista.