Joo, hyvin menee taas. Luulin että sunnuntai-iltainen kurkkukipu johtui vain laitteissa kiljumisesta, mutta ähäs, vanha kunnon angiinahan se siellä - edelleen tai taas. Lisäksi minulla on tursuileva silmätulehdus molemmissa silmissä ja matkalla terveyskeskukseen joku pörriäinen pisti korvaan. No, kuopus pääsi tänään taas sairaalaan, tällä kertaa kaulan ultraäänitutkimukseen (viimeksi kun olin ultraäänitutkimushuoneessa, kohteena oli silloinkin kuopus - tosin yli kuusi vuotta sitten) ja tuli todetuksi ihan täysin terveeksi.

Eli ei kai tässä muuten mitään, paitsi että olo on kauhea ja heinäkuun palkasta tulee ihan hyytävän pieni, niin paljon tässä on tullut sairastettua. Y-mieskin on ollut mökillä toisessa päässä Suomea jo pari viikkoa ja tapaamme taas vasta puolentoista viikon päästä. Siinä on seikka, joka vaivaa yllättävän paljon teinivuodet kuitenkin jo taakseen jättänyttä. Ei nyt laiteta sairastamista kuitenkaan Y-miehen piikkiin, ikävästä riutuvat yleensä paljon hentorakenteisemmat naiset.

Olen virkannut helmirannekoruja niin paljon etteivät tytärten käsivarret enää riitä. Mihinkähän niitä dumppaisi?  Lisäksi minusta on ruvennut tuntumaan että kissat ovat vallanneet koko huushollin. Ne jyrsivät kirjojen kulmia ja raahavat lasten pehmoleluja joka paikkaan, ja pujottelevat jaloissa ja säntäilevät yllättävistä paikoista.