Olen vakaasti päättänyt mennä ehkä lasten kanssa telttailemaan juhannuksena. Yhden yön olen teltassa viettänyt aikuisiällä jossain muualla kuin jonkun takapihalla, ja silloin oli seurana turvallinen Y-mies ja hänen verrattomat trangiankäyttötaitonsa, joten kynnys jonka ylitse täytyy tällä kertaa kiivetä, on aika kutkuttavan korkea. Kävimme katsastamassa paikan valmiiksi, ja löysimmekin aivan ihanteellisen. Paitsi että siellä oli kyy. Yritän olla kuvittelematta että ne voisivat yöllä haluta hakeutua meistä säteilevän ruumiinlämmön pariin ja ajattelen vaan merta ja söpösti vedenrajaan porrasmaisesti laskeutuvia kallioita, ihanteellisia iltasatujen lukemiseen.

Tässä vähän valokuvia kyseiseltä paikanetsimisretkeltä.

Lokinkakka yläoikealla. Arvaatte varmaan kuvaajan. Vihje: Sama hemmo joka näki una että dinosaurus pieraisi päiväkodin nurin.

 

Hämmentävän iso, rehevä ja puutarhamainen kasvi merenrannalla. Olisin hyvin iloinen, jos joku botanistisemmin suuntautunut osaisi kertoa mikä tämä on. (Edit: Kiitos Tiinan, tiedän nyt että se on keltakurjenmiekka, joka on kuulema ihan tavallinen rantakasvi. En mää vaan oo ennen nähnyt!)

 

Noin kolmenkymmenen metrin päässä rehevästä osiosta on tämmöinen laikku. Ihan niinkuin jossain pohjoisempana.

 

En meinaa ikinä tottua siihen että täällä etelässä kasvaa merenrannalla villiä ruoholaukkaa. Nam!

 

Onneksi siellä on vähän mukavampiakin eläimiä kuin niitä kyitä. Kuvaajana keskimmäinen.

Nyt vain toivotaan kuivaa säätä. En sitten raaskinut kovin hyvää telttaa ostaa.