Tämä tuli aika äkkiä, mutta ilmoitin keskimmäisen ja kuopuksen ratsastustunneille. Hehheh, entinen köyhyyspolkkaaja tässä on vähän ihmeissään. Lystin mahdollistaa X-mies, koska elatussopimus velvoittaa hänet maksamaan nykyään puolet lasten harrastuskuluista. Vielä on tosin monta hetkeä eräpäivään, joten jään mielenkiinnolla odottamaan mitä verukkeita X-miehellä voisi asiaan olla. Rahasta sen ei pitäisi olla kiinni, onhan hänellä isompi palkka, puoliso maksamassa asumista eikä autoa.

Autonkin kanssa oli taannoin ongelmia. Se sytytti sähköhäiriötä merkitsevän valon kun kierrokset nousivat kolmeen ja puoleen tonniin tai nopeus yli 110km/h, eli lähinnä vain ohituksissa ja Lahden motarilla. Sitä syynättiinkin, mutta kone kuulema näytti vain RAM-muisin häiriötä, joka voi tarkoittaa mitä vain tai ei mitään. Sitten käyntiääni muuttui ja rupesi kuulostamaan traktorilta. Lopulta Y-mies ehdotti että mitäpä jos katsoisit mitä moottoriöljy sanoo, ja kappas kehveliä, eihän siellä mitään öljyjä ollut. Arvatkaa hävettääkö? Ostin lohdukkeeksi poloiselle kalleinta mahdollista hörpättävää ja taputan sitä kiitollisena joka päivä, nyt se nimittäin toimii taas yhtä hyvin kuin aina ennenkin. Reppana. Että joutuikin myydyksi juuri meille.

Ajattelin antaa sen tänään levätä, ja päätin olla Hyvä Äiti ja lähteä työpäivän päälle käyttämään lapsia läheisessä uimahallissa ihan jalan. Itsekin hekumoin ajatuksesta puhtaasta viileästä vedestä, toimivasta suihkunpidikkeestä ja yli neliömetrin suihkuttelutilasta. Taputtelin samalla itseäni selkään siitä, miten helpolla pääsenkään lasten iltasuihkutteluista, jotka täällä ovat joskus hermojaraastavia. Ja ihan totta, arvasitte oikein. Tietysti uimahalli on heinäkuun suljettuna.  Oma töihin paluu on saanut minut siihen harhaluuloon että muukin yhteiskunta alkaa taas toimia.

Oih, työelämä. Jos kukaan teistä haluaa palkata reippaan ja aikaansaavan naisihmisen tekemään ihan mitä tahansa, ottakaa yhteyttä niin laitan heti CV:tä ja yhteystietoja tulemaan. Tämä nykyinen työ näillä nykyisillä helteillä on vähän turhan.. no, haastavaa. Haastavuustasoa lisäävät kesäduunarit, joista suuri osa on selvästi värvätty Suviseuroilta, sillä niin kiire heillä tuntuu olevan taivasten valtakuntaan. Jotenkin luulisi että järki sanoisi ihmiselle että kannattaa pysyä turvallisen välimatkan päässä paritonnisesta työkoneesta, jonka väsyneellä ja kiukkuisella kuskilla on ympärillään runsaasti näkemäesteitä ja kuolleita kulmia, joita kaikkia ei minkään valtakunnan peilillä pysty poistamaan, mutta ei! Pakko on tulla siihen viereen hääräämään. Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi karjunut hysteerisenä vieraalle ihmiselle. Tai siis oli aikaa, ennen tätä päivää siis. Urh.