Olen ollut niskani takia sairaslomalla pitkään. Sain vihdoin niin stydit tulehduskipulääkkeet että uskallan ajaa autoa ja pystyn tekemään muutakin kuin istumaan sohvalla ja sähisemään. Se on mahdollistanut myös selän varovaisen hieronnan. Tapahtuipa siis tänäaamuna seuraavaa:

Eräskin bloginpitäjä makasi röhnöllään sängyllä ja eräs, hämmästyttävän likeisesti Y-miestä muistuttava hahmo istui kyseisen bloginpitäjä takareisillä ja antoi [herrrrrajjjumala, mun äiti lukee tätä, mitä te oikein kuvittelette?!] ihanaa selkähierontaa. Löytyipä sieltä sitten vielä hieronnalle ihan liian arka alue, ja keuhkojen lyttääntymisen ja kasvojen patjaan painumisen alta yritin sitten antaa ohjetta "älä ennää" (kärsin kohtalaista vaikeammasta Oulun murteesta edelleen, vaikka olen asunut pk-seudulla jo kymmenen vuotta).

Y-mies jatkoi vain.

Yritin toistaa ohjettani useita kertoja, mutta mies vain jatkoi, ja kipu oli valtaisa. Vasta tuskaisan hetkisen kuluttua viesti meni perille - miespolo oli luullut minun tuhisseen "anna mennä".